Pakiet Rozwój Poziomów Świadomości Davida Hawkinsa

Pakiet 3 książek pozwalających w pełni na zapoznanie się z koncepcją Poziomów Świadomości Davida Havkinsa. Od pierwszej "Siła czy moc" opisującej koncepcję, poprzez "Przekraczanie poziomów świadomości" po "Oko z oko z jaźnią" gdzie czytelnik zapozna się z osobistymi doświadczeniami głębokiego wglądu tego niezwykłego amerykańskiego psychiatry.

Dostępność: średnia ilość

Cena: 169,00 zł

Oko w oko z Jaźnią - David R. Hawkins

Książka zawiera szczegółowy opis zaawansowanych stanów świadomości i doświadczeń autora tradycyjnie określanych mianem oświecenia. Korelacja między nauką i duchowością stanowi tu wyraz zintegrowania tego co linearne z tym co nielinearne, a tym samym przekroczenia przeciwieństw, a tym samym przekroczenia przeciwieństw.

Cena: 78,00 zł

Pakiet Zdrowie Davida Hawkinsa

Zestaw dwóch książek Davida Hawkinsa poświęconych tematyce zdrowia. Praktyczne przełożenie wiedzy  dotyczącej poziomów świadomości do życia codziennego. Autor na podstawie własnych doświadczeń pokazuje jak uwalnianie zapisanych w ciele emocji opisane w "Technikach uwalniania" doprowadziło go do odzyskania zdrowia i wyleczenia przewlekłych chorób z którymi się zmagał.

Dostępność: na wyczerpaniu

Cena: 129,00 zł

Przekraczanie poziomów świadomości - Dawid R.Hawkins

Dobrze już znana Mapa Poziomów Świadomości została przedstawiona w książce "Siła czy Moc" (Virgo, 2010), przetłumaczonej na ponad 25 języków. "Przekraczanie poziomów świadomości" powraca do badań przejawów ego oraz jego wrodzonych ograniczeń, jest źródłem szczegółowych wyjaśnień oraz instrukcji podpowiadających, jak te ograniczenia przekroczyć. W książce wyłonione zostają jasne zasady wspierające duchową ewolucję.

Cena: 59,00 zł

Przywracanie zdrowia - David R.Hawkins

Kolejna książka z serii wykładów Hawkinsa, w której opisuje jak z wykorzystaniem Mapy Poziomów Świadomości wyleczył samego siebie z wielu przewlekłych, poważnych chorób, a następnie osiągał spektakularne efekty w pracy ze swoimi pacjentami, których dolegliwości były tak poważne, że określano ich mianem "przypadków beznadziejnych".

Cena: 70,00 zł

Siła czy Moc - David R.Hawkins

Po raz pierwszy rozwój świadomości pokazany jest tak jasno i przejrzyście przez naukowca - psychiatrę z ogromnym doświadczeniem klinicznym, który sam wielokrotnie wchodził w wysokie stany świadomości. Efektem jego badań jest zaprezentowana tu Mapa Poziomów Świadomości - nieoceniona pomoc dla wszystkich, którzy chcą rozwijać swoją świadomość i wyjść poza ograniczenia zwykłej percepcji.

Cena: 54,00 zł

Technika uwalniania - David R.Hawkins

Dzięki tej książce doświadczysz wolności. Poczujesz jak ciężar opada z twoich barków, ponieważ już podczas lektury samoczynnie rozpoczyna się proces uwalniania. Książka jest przydatna dla wszystkich zainteresowanych rozwojem osobistym oraz psychologów i osób będących w trakcie terapii. Pokazuje m.in. jak uwalniać się z niskiego poczucia wartości, oceniania innych i samego siebie.

Cena: 67,00 zł