Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Paczkomaty InPost) już od 120,00 zł.
Wydawnictwo

Dr David R.Hawkins - amerykański psychiatra, który odniósł imponujące sukcesy terapeutyczne wyjaśnia w książce dlaczego tak modne obecnie wyrażanie uczuć, wcale nie pomaga sobie z nimi radzić i proponuje zupełnie nowe podejście do tematu, które stosował zarówno w pracy z pacjentami jak i we własnym życiu. Autor krok po kroku opisuje Technikę Uwalniania - prostą i skuteczną metodę, która pozwala uwolnić się od negatywnych emocji i stanów umysłu, by w pełni cieszyć się miłością, powodzeniem, zdrowiem i szczęściem. Zawiera praktyczne wskazówki jak poradzić sobie samodzielnie z apatią, smutkiem, żalem, strachem, żądzą czy gniewem, pokazuje anatomię emocji w uzdrawianiu przeszłości, uczy poddawania negatywnych myśli oraz budowania pozytywnych uczuć. Powinien przeczytać ją każdy, kto poważnie traktuje własny rozwój.

David Hawkins

Pakiet Rozwój Poziomów Świadomości Davida Hawkinsa

Pakiet 3 książek pozwalających w pełni na zapoznanie się z koncepcją Poziomów Świadomości Davida Havkinsa. Od pierwszej "Siła czy moc" opisującej koncepcję, poprzez "Przekraczanie poziomów świadomości" po "Oko z oko z jaźnią" gdzie czytelnik zapozna się z osobistymi doświadczeniami głębokiego wglądu tego niezwykłego amerykańskiego psychiatry.

191,00 zł

Pakiet Zdrowie Davida Hawkinsa

Zestaw dwóch książek Davida Hawkinsa poświęconych tematyce zdrowia. Praktyczne przełożenie wiedzy  dotyczącej poziomów świadomości do życia codziennego. Autor na podstawie własnych doświadczeń pokazuje jak uwalnianie zapisanych w ciele emocji opisane w "Technikach uwalniania" doprowadziło go do odzyskania zdrowia i wyleczenia przewlekłych chorób z którymi się zmagał.

Dostępność: brak towaru

137,00 zł

Prawda czy fałsz. David R. Hawkins

74,00 zł

Oko w oko z Jaźnią - David R. Hawkins

Książka zawiera szczegółowy opis zaawansowanych stanów świadomości i doświadczeń autora tradycyjnie określanych mianem oświecenia. Korelacja między nauką i duchowością stanowi tu wyraz zintegrowania tego co linearne z tym co nielinearne, a tym samym przekroczenia przeciwieństw, a tym samym przekroczenia przeciwieństw.

78,00 zł

Przekraczanie poziomów świadomości - Dawid R.Hawkins

Dobrze już znana Mapa Poziomów Świadomości została przedstawiona w książce "Siła czy Moc" (Virgo, 2010), przetłumaczonej na ponad 25 języków. "Przekraczanie poziomów świadomości" powraca do badań przejawów ego oraz jego wrodzonych ograniczeń, jest źródłem szczegółowych wyjaśnień oraz instrukcji podpowiadających, jak te ograniczenia przekroczyć. W książce wyłonione zostają jasne zasady wspierające duchową ewolucję.

59,00 zł

Przywracanie zdrowia - David R.Hawkins

Kolejna książka z serii wykładów Hawkinsa, w której opisuje jak z wykorzystaniem Mapy Poziomów Świadomości wyleczył samego siebie z wielu przewlekłych, poważnych chorób, a następnie osiągał spektakularne efekty w pracy ze swoimi pacjentami, których dolegliwości były tak poważne, że określano ich mianem "przypadków beznadziejnych".

70,00 zł

Siła czy Moc - David R.Hawkins

Po raz pierwszy rozwój świadomości pokazany jest tak jasno i przejrzyście przez naukowca - psychiatrę z ogromnym doświadczeniem klinicznym, który sam wielokrotnie wchodził w wysokie stany świadomości. Efektem jego badań jest zaprezentowana tu Mapa Poziomów Świadomości - nieoceniona pomoc dla wszystkich, którzy chcą rozwijać swoją świadomość i wyjść poza ograniczenia zwykłej percepcji.

54,00 zł

Sukces jest dla Ciebie. David R.Hawkins

Sukces jest dla Ciebie to książka, która pozwala poczuć się właśnie tak, jakbyśmy uczestniczyli w wykładach dr Hawkinsa – to spotkanie z nauczycielem z krwi i kości, praktycznym, z życiowym podejściem i z poczuciem humoru.

45,00 zł

Technika uwalniania - David R.Hawkins

Dzięki tej książce doświadczysz wolności. Poczujesz jak ciężar opada z twoich barków, ponieważ już podczas lektury samoczynnie rozpoczyna się proces uwalniania. Książka jest przydatna dla wszystkich zainteresowanych rozwojem osobistym oraz psychologów i osób będących w trakcie terapii. Pokazuje m.in. jak uwalniać się z niskiego poczucia wartości, oceniania innych i samego siebie.

Dostępność: brak towaru

67,00 zł